Limit porabe

Vsem uporabnikom, ki jih boste dodali kot številko za polnjenje, morate določiti mesečni limit porabe. Limit porabe je vrednost, s katero uporabnik številke za polnjenje samostojno razpolaga in ga lahko porabi za polnitev mobilnega računa ali naročilo na mesečne pakete. Limit porabe se obnovi enkrat mesečno.

Limit porabe se določa številkam za polnjenje. Številki plačnika se limit ne določa.

Mesečni limit porabe lahko določite v vrednosti od 0 eur do 100 eur. V kolikor številkam za polnjenje ne določite limita porabe, se jim avtomatsko določi limit v višini 0 eur. V primeru da je vrednost limita 0 lahko uporabniku še vedno polnite račun kot plačnik, uporabnik pa polnitev ne more opravljati samostojno. Limit lahko kadarkoli spremenite.

Mesečni limit porabe lahko najenostavneje preverite in nastavite na portalu Moj pay365.

Limit porabe lahko nastavite tudi preko SMS sporočila: pošljite SMS sporočilo z vsebino LIMIT znesek mobilna številka ali vzdevek na številko 3388 (na primer LIMIT 20 051800800 ali LIMIT 20 MIHA).

Za preverjanje stanja limita na vseh številkah na vaši pay365 pristopnici iz nosilne številke pošljite SMS sporočilo z vsebino LIMIT na številko 3388.

Če ima številka za polnjenje že vklopljen mesečni paket, ki se nalaga samodejno, svetujemo, da ji določite limit v višini cene mesečnega paketa. Na primer: številka za polnjenje ima vklopljen mesečni paket za 6,9 eur na mesec. Določite ji mesečni limit porabe 7 eur.

Najenostavnejše
plačevanje predplačniških mobilnih storitev.

PRISTOPI