Predstavitev

Pay365 omogoča enostavno polnjenje predplačniških mobilnih računov s SMS sporočilom (SMS polnitev) ali naročanje paketnih zakupov mobilnih storitev. Za polnitev mobilnega računa ali paketni zakup plačate kasneje, enkrat mesečno za opravljene storitve v preteklem mesecu, direktno z bančnega računa na datum, ki ga izberete sami.

Kot uporabnik storitve - plačnik lahko sebi ali drugim plačujete predplačniške storitve. Storitev upravljate preko svoje mobilne številke (nosilna mobilna številka). Za uporabo storitve oddate Pristopnico k storitvi, ki je hkrati Soglasje za direktno obremenitev vašega bančnega računa oziroma »trajnik«. Če želite storitve plačevati svojim bližnjim ali zaposlenim, njihove številke na Pristopnico navedete kot številke za polnjenje in jim določite mesečni limit porabe.

Mobilne storitve lahko do šestim uporabnikom plačujete tudi, če ste uporabnik operaterja, ki storitve pay365 ne omogoča.


1. SMS
POLNITEV

Enostavno in varno polnjenje mobilnih računov
SMS polnitev omogoča, da mobilne račune polnite s poslanim SMS sporočilom:

  • takoj, plačilo pa se izvede kasneje direktno z bančnega računa
  • kadarkoli in kjerkoli, tudi v tujini
  • brez vtipkavanja 16-mestne kode s kartice za polnjenje.

S SMS sporočilom lahko z dobroimetjem napolnite mobilni račun sebi ali drugemu uporabniku. V kolikor ste na Pristopnico dodali uporabnika kot številko za polnjenje in mu določili limit porabe, si lahko tudi on sam napolni mobilni račun s poslanim SMS sporočilom.

Kako
polnim?

Če ste plačnik storitve ali uporabnik, ki je bil dodan na Pristopnico kot številka za polnjenje, polnite svojo mobilno številko tako, da pošljete SMS sporočilo z vsebino POLNI znesek na številko 3388 (na primer POLNI 5). Uporabnik, ki je bil dodan na Pristopnico kot številka za polnjenje lahko sam sebi napolni račun le v primeru, da mu je plačnik določil mesečni limit porabe.

Če ste plačnik in vi polnite račun uporabniku, ki ste ga dodali na Pristopnico kot številko za polnjenje, pošljite SMS sporočilo z vsebino POLNI znesek mobilna številka ali vzdevek na številko 3388 (na primer POLNI 5 051800800 ali POLNI 5 MIHA).

Z eno SMS zahtevo za polnitev lahko prožite polnjenje največ ene, na Pristopnici navedene mobilne številke. Na prejeto zahtevo za polnitev vam odgovorimo s SMS sporočilom. Če polnitev zaradi kakršnegakoli razloga ni bila mogoča, vam posredujemo SMS sporočilo o neuspešni polnitvi.

2. MESEČNI
PAKETNI
ZAKUP

Pay365 omogoča tudi plačevanje mesečnih paketov mobilnih storitev preko bančnega računa. Plačnik storitve ali uporabnik, ki je dodan kot številka za polnjenje se lahko odločita za enkratni paketni zakup ali za periodični zakup mesečnega paketa. Naročeno storitev uporabnik prejme takoj, plačniku pa se zaračuna enkrat na mesec na datum, ki ga izbere sam.

Periodični paketni zakup mobilnih storitev

Mobilni operaterji pri določenih paketih storitev svojim uporabnikom omogočajo, da se naročijo na samodejno nalaganje mesečnega paketa, v kolikor imajo na mobilnem računu dovolj dobroimetja. Pay365 samodejno nalaganje naročenega paketa še bolj poenostavi, saj vam ni treba skrbeti, da imate na mobilnem računu dovolj dobroimetja, ker se vam opravljena storitev zaračuna direktno z bančnega računa enkrat na mesec, na datum, ki ga izberete sami. Če ste na Pristopnico dodali uporabnika kot številko za polnjenje in ima na razpolago dovolj limita porabe, se lahko na samodejno nalaganje mesečnega paketa mobilnih storitev naroči tudi on.

Enkratni paketni zakup mobilnih storitev

Mobilni operaterji omogočajo uporabnikom tudi enkratni zakup paketnih storitev. Pay365 omogoča, da se vam paket naloži takoj po poslani SMS zahtevi, plačate pa ga kasneje direktno z bančnega računa enkrat na mesec, na datum, ki ga izberete sami. Paket lahko naročite kadarkoli, saj vam ni treba skrbeti, da imate na mobilnem računu dovolj dobroimetja. Če ste na Pristopnico dodali uporabnika kot številko za polnjenje in ima na razpolago dovolj limita porabe, lahko paket naroči tudi on.

Varno

Omogočamo vam varno plačevanje.

24/7

Pay365 je na voljo 24 ur na dan,
vse dni v letu.

Enostavno

Mobilni račun polnite kar
s SMS sporočilom.

Hitro

Mobilno storitev prejmete takoj
po poslanem SMS sporočilu.

Najenostavnejše
plačevanje predplačniških mobilnih storitev.

PRISTOPI

Predstavitev

Pay365 omogoča enostavno polnjenje predplačniških mobilnih računov.

več

O nas

Omogočamo enostavno uporabniško izkušnjo plačevanja mobilnih storitev, ki vam je na voljo kadarkoli in kjerkoli.

več

Najpogostejša vprašanja

Potrebujete več informacij? Morda jih najdete v meniju Pomoč.

Kontakt

Stopite v stik z nami. Pošljite nam sporočilo.

več